Backright

Verlicht rugklachten
€39,95

Dé oplossing om rugpijn op een natuurlijke manier te verlichten, zonder invasieve chirurgie en zonder bijwerkingen van medicijnen.

Backright zorgt voor zachte bewegingen tussen de wervels en strekt de spieren die de ruggengraat ondersteunen en hiermee verbonden zijn. Deze bewegingen zijn essentieel voor de toevoer van voedingsstoffen naar de tussenwervelschijven. Het helpt ook om de kromming van de lendenwervels in evenwicht te brengen en de afwijking van de ruggengraat te corrigeren.

Backright is uiterst eenvoudig in het gebruik.
Ga op uw rug liggen met de billen tegen de onderkant van de backright en leg uw benen er over heen waarbij u uw knieën, kuiten en enkels op de houder laat steunen. Vervolgens balanceert u naar achteren door de knieën naar de borst toe en van de borst af te bewegen. U kunt deze bewegingen van voren naar achteren of zijdelings uitvoeren of zelfs beide methoden in een circevormige beweging met elkaar combineren.

Backright is dé oplossing waarmee u in 10 minuten uw rugklachten voor altijd verhelpt.
Het ontspant op een relaxte manier gespannen spieren, opent klemmende en samengedrukte wrevelgewrichten, helpt de spieren op een natuurlijke wijze te strekken, corrigeert de afwijking in de ruggengraat en verlicht klachten snel en doeltreffend, zelfs bij mensen met chronische rugklachten.

Backright kan worden gebruikt om:
- de spieren te ontspannen
- de bloedsomloop te verbeteren
- de spanning te verlichten
- de buikstreek te versterken

Backright is eenvoudig, snel en doeltreffend!
Als u rugklachten hebt als gevolg van een blessure, een slechte houding, te weinig lichaamsbeweging of het dagelijkse levensritme, vermindert Backright de spanning, verlicht de pijn en zorgt ervoor dat u zich als herboren voelt.
In korte tijd kunt u gaan zitten, staan, slapen en gewichten tillen zonder pijn.

De set bestaat uit:
- Backright
- Handpomp

Bekijk nu onze productvideo: